ʺ Să avem suplețea unei companii mici , dar forța unei companii mari .ʺ

INTERBABIS România este unul din principalii distribuitori ai gamei complete de Echipamente pentru Protecția Muncii (EIP) în toată România.

Cu o experienta de 20 ani, Interbabis este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca.

Inca de la inceputul activitatii am oferit partenerilor nostri solutii si echipamente complete de protectia muncii pentru toate domeniile de activitate si tipuri de protectie. Astazi regasim produsele noastre in aproape toate sectoarele industriale: automotive, chimie, forestier, industrie grea si usoara, agricultura, etc.

Comercializam echipamente complete pentru protectia capului, a picioarelor (Oferta speciala), a corpului (Oferta speciala), a mainilor (Oferta speciala), lucru la inaltime, dar si accesorii necesare protectiei in munca cum ar fi semnalizarea sau produse PSI.

Aceste produse de protectie individuala sunt certificate de laboratoare specializate in Uniunea Europeana, asigurand confort si siguranta maxima pe parcursul muncii efectuate zi de zi.

Suntem importatori si distribuitorii celor mai populare branduri: UVEX, LOTTO, 3M, DRAEGER, EURO PROTECTION, SACLA.

În ultimii ani am diversificat și lărgit gama de produse dedicată magazinelor de bricolage , produse ce se pot vedea pe : www.inter-brico.ro .

Suntem interesați de diversificarea continuă a gamei de produse, de noi relații comerciale care să aducă beneficii tuturor părților implicate.